Vrijdag 6 april: inhaalavond!

Loftrompet...Het loopt tegen het einde van het seizoen en dat zijn van die momenten waarop je terugkijkt en overziet wat er allemaal aan de orde is gekomen.

Gelukkig hebben we ook weer een website die ons geheugen kan ondersteunen (al is-ie door de vier maanden uitval van http://www.weblog.nl natuurlijk niet helemaal compleet…)

 
Denkend aan alles wat de revue passeerde, kwam Muziekgilde-lid Ferry van Geffen op het idee om een avond te besteden aan alle muziek die we wél hadden willen laten horen maar die door tijdgebrek niet meer aan bod kwam. “Ik heb nog wel het één en ander,” zei hij er ‘dreigend’ bij…
Zo is het u misschien ook vergaan? Wel iets meegenomen, maar niet kunnen laten horen?

Eind mei ‘eindexamen’…
Neem het dan nu, alsnog, weer mee… en verras ons met uw keuze. We hebben inmiddels een goede traditie opgebouwd van sámen een muziekavond vullen… We kunnen deze avond ook aangrijpen om ons voor te bereiden op het “eindexamen” van het seizoen. Want eind mei (de exacte datum wordt nog bekend gemaakt) worden we natuurlijk weer massaal verhoord, in huiselijk kring, tijdens een volgende Classico Quiz!
Voor wie daar vorig jaar niet bij was: aan de hand van vragen en muziekfragment testen we onder het genot van een hapje en een drankje groepsgewijs onze kennis van de klassieke muziek… In de huiskamer of – als het weer het toelaat – in de tuin. Met aangescherpte spelregels en verrassende prijsjes!

Passie ook welkom…
Maar eerst dus onze bijeenkomst volgende week: op Goede Vrijdag! Dus zijn fragmenten uit de Mattheus Passion ook van harte welkom. Wat is uw hoogtepunt van de Mattheus – en waarom?
Neem uw favoriete muziek mee, op vrijdag 6 april. Aanvang half acht, in het Sint Annagebouw achter de Vituskerk. We vragen 6 euro als bijdrage in de huurkosten.
Zien we u dan?

Leave a comment

Filed under Aankondigingen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s